Yleinen

Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa Ihan vaimona -blogiini! Blogi on jatkoa Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame hääblogilleni, jossa olen kirjoittanut häistämme ja niiden suunnittelusta. Hääpäivästämme on kulunut yli vuosi. Pitkän pohdinnan ja bloggaustauon jälkeen, olen päättäny jatkaa blogiharrastustani. On aika viimein heittää hyvästit häähumulle ja siirtyä arkeen häiden jälkeen. Arkeen, joka kertoo tarkemmin meidän elämästämme ja sen iloista, suruista, onnistumisista sekä pettymyksistä.

Mikäli olet ollut matkassamme mukana, tiedät varmasti jo hieman, kuka minä olen. Niille, jotka hyppäävät mukaan tässä vaiheessa voisin hieman esitellä itseäni.

Olen kolmekymppinen äiti ja vaimo. Saan jakaa elämän perheeni kanssa, johon kuuluu minun lisäkseni mieheni, tokaluokkalainen tyttäreni ja koiramme. Asumme Helsingissä, pienessä vuokrakolmiossa. Päivämme pyörivät pitkälti töiden, harrastusten sekä lapsen ja koiran ehdoilla. Jotta se ei kuitenkaan kävisi tylsäksi, pyrin keksimään mielenkiintoista tekemistä niin äitinä, puolisona sekä kaverina. Vähän lisämaustetta elämään!

Tervetuloa seuraamaan meidän perheemme elämää!

– Sara ♥

p.s. Linkki hääblogiini löytyy sivun valikosta, jos haluat kurkistaa hääsuunnitteluumme. Blogi toimii edelleen inspiraationa itselleni – ilman häitä ei tämän sivuston nimenä voisi olla Ihan vaimona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *