Kuka minä olen?

Moi ja kiva, kun olet täällä! Pieni esittely minusta lienee paikallaan.

Olen 30 -vuotias vaimo ja äiti. Asumme perheeni kanssa Helsingissä, pienessä vuokrakolmiossa. Perheeseemme kuuluu mieheni, reipas tokaluokkalainen sekä pieni koiramme. Arkemme pyörii pitkälti töiden, kodin, harrastusten ja lapsen sekä koiran ehdoilla. Jotta arki ei kävisi tylsäksi, minulla on tapana suunnittella, järjestää ja tehdä asioita laidasta laitaan. Olen kaveriporukassa se, joka tykkää heittää typeriä ideoita ja vieläpä toteuttaa ne!

Kysyin juuri tyttäreltäni, mimmoinen minä olen? Ärsyttävä, kiva, ystävällinen ja kiltti olivat vastauksena, ja ärsyttäväkin vain välillä. Uskon näiden adjektiivien kuvaavan minua ihan oikeastikin. Kukapa ei välillä olisi myös ärsyttävä?

Bloggausharratukseni sai alkunsa kihlauksemme jälkeen, jolloin hääsuunnitelmat – ja haaveemme käynnistyivät. Siirryin bloggerista mennaannaimsiin.fi -sivustolle hääbloggariksi. Häidemme jälkeen, olen pyörittänyt mielessäni uuden blogin perustamista ja tässä se nyt on! Odotan innolla, että pääsen avaamaan arjen iloja, suruja ja onnistumisia. Blogini sisältö tulee olemaan perhe-lifestyle painotteinen.

Tervetuloa mukaan matkaamme!

– Sara ♥